Adó 1%-a

kisvidrapark_1%_2

Petesmalmi Vidraparkunkban évek óta végzünk vidramentő munkát, és neveljük fel az árván maradt kölyköket. Ez a Nyugat-Európából csaknem teljesen eltűnt pajkos, játékos ragadozó nálunk Somogy megyében vizes élőhelyeinken megfelelő élőhelyet talál, így a mentett kölyköket felnevelésük után visszaengedjük a szabad természetbe.

Kérünk, támogasd természetvédelmi munkánkat személyi jövedelemadód 1% felajánlásával! 

Ezáltal úgy járulsz hozzá kölykök gondozásához, táplálásához, felnőtt társaik ellátásához hogy az családi kasszádat nem érinti, mégis jelentősen támogatod, hogy Vidraparkunkban eredményes munkát végezhessünk.

Somogy Természetvédelmi Szervezet (az 1%-os listán teljes nevünkkel szereplünk, így talász meg bennünket: Magyar Madártani Egyesület Somogy Természetvédelmi Szervezete) adószámán keresztül 19191777-2-14 tudod megtenni felajánlásodat.

 Az adózás rendjét és felhasználását szabályozó törvény lehetővé teszi, hogy minden munkavállaló személyi jövedelemadója 1%-át civil szervezetek, újabb 1%-át pedig egyházak és kiemelt közfeladatok számára ajánlja fel.

Társadalmi szervezetként nagy szükségünk van minden egyes támogatásra, hogy a következő években is folytatni tudjuk munkánkat.

Köszönjük, hogy támogatod Petesmalmi Vidraparkunkat!