Vízimadarak érkezése nászruhában – Természetfotós hétvége 2015. március 20-22.

Szeretettel várunk természetfotós alkotói közösségünk következő fotós hétvégéjére 2015. március 20 péntek –  március 22 vasárnap a vízimadarak érkezésére, amelyet Somogyfajszon, a Kund-kastélyban tartunk.

 nászruhás kócsag  Kis vöcsök  Cankó

Fotós témáink még az érkező és párosodó vízimadarak : erdei cankó, nászruhás kócsag, kis vöcsök, cigányréce, böjti réce.    A hajnali és nap közbeni fotózás lehetséges a detektívüveges leskunyhókból. 3-4 órás váltásokkal igény szerint. (Várható hőmérséklet 1 – 4 C ᵒ, meleg öltözet szükséges)

 Tükröm   Böjti réce hím   Jégmadár

Várható fotótémáink közé tartoznak a vizes élőhelyek állandó madarai a szürke gém, nagy kócsag, bütykös hattyú, jégmadár, szárcsa és kis kormorán

kis kormorán - jégmadár     v4  Cigányréce

Fotós témáink között szerepel   Májvirág – Kakasmandikó és kis szerencsével a meleg első sugaraira nászpompába öltöző: mocsári béka (kék béka).(Várható hőmérséklet 10 – 14 C ᵒ)

 Májvirág  Kakasmandiko_2013  Kék béka

A részvételi díj tartalmazza a péntek, szombat vacsorát (egytálétel), a szombat, vasárnap reggelit és ebédet (kétfogásos), a somogyi borokat, ásványvizet, a les használatot, a terepjáró üzemanyag költségét és a helyi szakmai vezetést. A péntek és szombati szállást díjmentesen biztosítjuk.

 Jelentkezés és érdeklődés (név, telefon, mobil megadásával) :    madarparadicsom@stvsz.com

Jelentkezési határidő: 2015.március 17. kedd 23:00 óra

Reméljük, felkeltettük érdeklődésed, várjuk jelentkezésed!

Az elkészült képeinkből: