Kora tavaszi témák a makró fotózás szerelmeseinek – Természetfotós hétvége 2015. március 13-15.

Szeretettel várunk természetfotós alkotói közösségünk következő fotós hétvégéjére 2015. március 13 péntek –  március 15 vasárnap a makró fotózás szerelmeseinek, amelyet Somogyfajszon, a Kund-kastélyban tartunk.

Májvirág  Tavaszi tőzike  Csillagvirág

Fotós témáink között szerepel Tőzike – Májvirág – Csillagvirág és kis szerencsével a meleg első sugaraira nászpompába öltöző: mocsári béka (kék béka).(Várható hőmérséklet 10 – 14 C ᵒ)

Kék béka   mocsári_békák - Sélley Miklós

 

Fotós témáink még az érkező és párosodó vízimadarak : Kis vöcsök, Cigányréce, Böjti réce.    A hajnali és nap közbeni fotózás lehetséges a detektívüveges leskunyhókból. 3-4 órás váltásokkal igény szerint. (Várható hőmérséklet 1 – 4 C ᵒ, így meleg öltözet szükséges)

Kis vöcsök  Cigányréce  Böjti réce hím

 

Várható fotótémáink közé tartoznak a vizes élőhelyek állandó madarai a szürke gém, nagy kócsag, bütykös hattyú, jégmadár, szárcsa és kis kormorán

Bütykös hattyú (Cygnus olor)   Jégmadár

A részvételi díj tartalmazza a péntek, szombat vacsorát (egytálétel), a szombat, vasárnap reggelit és ebédet (kétfogásos), a somogyi borokat, ásványvizet, a les használatot, a terepjáró üzemanyag költségét és a helyi szakmai vezetést. A péntek és szombati szállást díjmentesen biztosítjuk.

A fotózás péntek 11 órától vasárnap 17 óráig biztosított.

 Jelentkezés és érdeklődés: madarparadicsom@stvsz.com

Jelentkezési határidő: 2015.március 9. hétfő 23:00 óra

Reméljük, felkeltettük érdeklődésed, várjuk jelentkezésed!

Az elkészült képeinkből: