Alkotótábor Somogyfajszon 2016. július 10 – július 15.

Kud-kastélyKépzőművészeti alkotótáborunkban a munka a Kund-kastély ódon termeiben, parkjában valamint egyedülállóan gazdag természeti környezetében folyik. A szakmai programok részben közös feladatok mentén, részben egyénre szabottan, az életkorra, képességekre és a személyes ambíciók figyelembe vételével valósulnak meg. 
(A jelentkezésnek nem előfeltétele az előképzettség, csupán az alkotó munka iránti vonzódás.)

A témáinkat elsősorban maga a természet inspirálja.  A résztvevők megismerik illetve alkalmazzák a különböző festészeti, grafikai technikákat, a természet utáni rajzolás, festés mellett kollázsokat, montázsokat, frottázsokat, monotípiákat készítenek. A munkákat naponta közösen elemezzük ki. A szakmai programot előadások és vetítések gazdagítják.

A részvételi díj (37.000,- Ft) magában foglalja a szállást, és a teljes ellátást, így napi háromszori étkezést a kastély konyhájában készült házias ételekből. (Az első étkezés a vasárnapi vacsora, utolsó a pénteki ebéd.)

Alkotás közben

A résztvevők alsó korhatára az alkotótábor kezdő napjáig betöltött 16 év, felső korhatár nincs.

Jelentkezéseket korlátozott számban tudunk elfogadni. 
Jelentkezés a felhívás megjelenésétől kezdve, folyamatosan az alkotótábor művészeti vezetőjénél:

Futó Tamás képző- és iparművész
E-mail: futostudio@gmail.com
Tel.: 06 209 582-361
Web: www.futostudio.hu

(A bejelentkezés egyben regisztráció, amely után a jelentkező kitöltendő jelentkezési lapot, valamint részletes tájékoztatást kap a feltételekről, a szükséges felszerelésről és a további teendőkről.)