A sérült madarak helye a hótól beszakadt – Ha van rá módod, kérünk, segíts!

sérült volierVidraparkunkban a sérült madarak voliere a havazás következtében több helyen beszakadt, a tartóoszlopok is bedőltek, illetve eltörtek. Madaraink (fekete és fehér gólyák) jelenleg egy szűk, sötét helyiségben tartózkodnak. Fontos, hogy minél előbb helyreállíthassuk a voliert, és védenceink visszakerülhessenek helyükre, azonban az ezzel kapcsolatos anyagi költségekkel pillanatnyilag nehezen birkózunk meg. Kérünk, ha van rá módod, lehetőséged, támogatás formájában segítsd a helyreállítási munkákat.

Ezúton is nagyon köszönjük az eddig beérkezett adományokat! Nagyon sokan megmozdultak, amiért nagyon hálásak vagyunk!!! Azonban még hiányzik 30-40 ezer forint ahhoz,  hogy meg tudjuk vásárolni a javításhoz szükséges hálót, új oszlopokat. Köszönetképpen szeretnénk ezúton is felajánlani minden kedves Támogatónknak egy ajándék belépőt a Petesmalmi Vidraparkunkba, amely a 2015. év folyamán bármikor felhasználható

A támogatásra szánt összeget honlapunkon a támogatható programjaink közül  a “Vidrabarát Támogatás” kategóriát választva tudod eljuttatni hozzánk. Az alábbi linkre kattintva megtalálod:

http://stvsz.com/tamogathato-programjaink/

Köszönjük támogatásod!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.